בתים היסטוריים ועוד

ירוק ומדהים: הצגת הבית האמריקני החדש לשנת 2014

ירוק ומדהים: הצגת הבית האמריקני החדש לשנת 2014



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

צילום NAHB / Trent Bell

הבית האמריקני החדש לשנת 2014, השוכן לרגלי הנדרסון, נבדה, הוא "בית רעיון" המציג מגמות חדשות בטכנולוגיות עיצוב ובניית בתים שהוצגו לאחרונה במהלך האיגוד הלאומי של בוני בית (NAHB) הבונים הבינלאומיים הצגה. בעיצובם לבית התצוגה הזה, בן 6,700 מטר מרובע, האדריכל ג'פרי ברקוס ומעצב הפנים מארק טה כיבדו את האלמנטים הטבעיים של אש, מים, מתכת, אדמה ועץ, ואילו הבנאי ג'וש אנדרסון, מחברת בניין האלמנטים, העסיק את האחרונה מגמות בבניית מדע בכדי להחיות את חזונם לחיים.

marc-michaels.com

"הבית האמריקני החדש לשנת 2014 מייצג את האופן בו אנשים מתגוררים ואיך זה עשוי להרגיש", מסביר תיא, שעבד עם ברקוס כדי להשתלב בצורה חלקה מבפנים ומבחוץ ולנצל את מלוא הנוף של הנוף השופך והלסת של האתר על לאס וגאס. עמק. הם שילבו אסתטיקה אורגנית ומודרנית ויצרו תפאורה מפוארת לחיי משפחה מהמאה ה -21.

קח את סיור הבית כאן

אף על פי שהבית האמריקני החדש מונה מפואר, אחת המטרות הבולטות של הצוות הייתה מעשית: להשיג מעמד של אמרלד תחת התקן הלאומי לבנייה ירוקה. הצעד הראשון בדרך להשגת מטרה זו היה כיוון הבית למקסום האור הטבעי ואנרגיית השמש תוך צמצום עליית חום השמש. בתהליך הבנייה, צוות אנדרסון השתמש בחומרים בר קיימא וכן במוצרי בנייה חדשניים. כדי לרתום את האנרגיה הטבעית של השמש להפעלת הבית, הם התקנו גגות פוטו-וולטאיים.

צוות התכנון כלל את הרעיון שמשפחות של ימינו זקוקות לחללים גמישים, וכלל "קאסיטה" מצורף, סוויטה שמכילה עצמה שתוכל לשמש כמשרד או מגורי אירוח מבלי שתצטרך להיכנס לבית הראשי. ניתן להגיע לסוויטת עגלה גדולה יותר דרך גרם המדרגות או המעלית הסמוכים. שתי יחידות האירוח הללו תורמות לאופי הרב-לאומי של העיצוב של הבית האמריקני החדש, המספק אפשרויות דיור עבור חותנים או ילדים בוגרים שרוצים להיות בקרבת מקום ועם זאת עצמאיים.

צילום NAHB / Trent Bell

ממש בתוך הדלת הקדמית של הבית הראשי, מפל מים נותן נימה מרגיעה כאשר המבקרים ממשיכים במורד הטיילת החרסינה המובילה אל לב הבית. "הקומה הראשונה תוכננה סביב גלריית כניסה בה כל החללים קשורים אך יש להם איכויות ברורות משלם", אומר ברקוס, בהתייחס לחלל הדו-קומתי המעוגן על ידי הטיילת.

משמאל לטיילת, המטבח החדשני מארח שני איים - אחד לבישול ושני לאכילה ושיעורי בית. "אורח החיים של היום מכתיב תוכניות רצפה מגורים פתוחים," אומר תיא. "אז, מטבחים צריכים להרגיש כמו חלק מחלל המגורים שלך." כדי להגדיר ולשלב את המטבח, התיאו ברקוס גם את הקירות ובמקום השתמשו באלמנטים עיצוביים, כמו תאורה, כיסויי רצפה, גימורי קיר וריהוט, כדי ליצור מעבר עדין מהמטבח לסלון הסמוך.

על פני הטיילת, פינת האוכל כוללת קירות זכוכית הגולשים לכיסים, ומרחיבה את החלל הפנימי למרפסת לצד הבריכה ולמטבח החיצוני. גרם מדרגות צף הנתמך על ידי חוטן מסור, שילוב אומנותי של עץ ומתכת, מוביל לקומה השנייה. אחת משתי הסוויטות הראשיות של הבית תלויה לצד מדרגות אלה וכוללת פינת רחצה מזכוכית ואבן המשולבת בחדר השינה.

למעלה, מעקות זכוכית מקיפים את הגלריה הצופה. חדר תקשורת משמש כמרחב איסוף משפחתי ומשתף מרפסת פרטית עם סוויטת הורים הרחבה בקומה השנייה. בנסיגה פתוחה זו, מחיצת אח דו צדדית מפרידה בין אזורי השינה והרחצה. שתי סוויטות שינה משפחתיות נוספות וחדר כביסה משלימות את הקומה השנייה.

"מההתחלה ידענו שאנחנו רוצים עיצוב מודרני בגלל היעילות, אבל לא רציתי שזה ירגיש קר או תעשייתי", נזכר אנדרסון מהפגישות המוקדמות שלו עם ברקוס ות'י. "אני כל כך מרוצה שזה הבית האמריקאי החדש היעיל ביותר באנרגיה שנבנה אי פעם, וגם - בזכות כל האלמנטים הטבעיים שהבאנו פנימה - הוא ממש חם ומזמין."