בתים היסטוריים ועוד

דקונסטרוקציה ותכנון חכם מביא אור (וחיים חדשים) לריילי, N.C., Home

דקונסטרוקציה ותכנון חכם מביא אור (וחיים חדשים) לריילי, N.C., Home



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

רצון הזוג ראלי, נ 'סי, הרצון של בני הזוג לאור השמש המנומר, שהסוכל על ידי חלונות שהוצבו בצורה לא טובה בביתם של שנות ה -90, שכבר היה במצב מחריד, דרבן אותם לבנות בית חדש ועכשווי על טביעת הרגל הקיימת שלו.

"האור הטבעי היה שם, אבל לא ניתן היה להעריך אותו כי לבית הישן לא היו חלונות בצד הדרומי," אומרת אנג'לה הודג ', שעם בעלה קנה את הבית - הראשון שלהם בשנת 1999.

יחידת השינה הראשית בצד דרום-מערב הייתה היוצא מן הכלל. "השירותים ההם היו נחמדים ומוארים כל הזמן - המקום הבהיר ביותר בבית," היא אומרת. "אבל לא הסתובבתי בשירותים כל הזמן."

בית מקורי לפני הפירוק.

לאחר שגרה שם במשך 10 שנים, בני הזוג צעדו חזרה למלאי את בית המגורים, שכנראה שהבנאי שלו מיהר לזרוק אותו יחד. "כשאתה גר במקום, אתה מתחיל לראות את המוזרויות והליקויים שלו, את הנקודות הטובות ואת הנקודות הרעות שלו," היא אומרת. "הבית הזה פשוט לא היה כל כך בנוי, כשדברים שונים כמו עובש ודברים אחרים משתבשים."

"היו בו חלונות צדוד ומרקבים מסוניים, עם חלונות פלדיאנים גדולים ופונים מערבה וסוגיות סולאריות טופלו ממש לא טוב", אומר אריק מהלמן, מנהל חברת BuildSense, חברת עיצוב / בניה בדורהאם הסמוכה, בה נתקלו בני הזוג ב"ירוק "בשנת 2009. סיור ביתי. "הייתה להם תחושה טובה לגבי הבית המסוים בו היינו, ובסופו של דבר קיווינו להשיג", אומר הודג '. "אז ביקשנו ממהלמן לבוא לבית לטיול."

"זה היה בית של בונה ייצור, בית ספר תכניתי המיועד לאתר שטוח," אומר מהלמן, "אבל זה היה במדרון תלול." מתחת לבית היה חלל זחילה, בעומק 4 מטר בקצה אחד ו -12 מטרים לעומק האחר.

קח את סיור הבית כאן

התפתח דיונים בשאלה האם עדיף למכור את הבית, ואז למצוא מגרש אחר ולבנות בו. אך הלקוחות המשיכו לחזור לאתרם המיוער בכבדות עם העצים הבוגרים שלו והאור שזלל דרך החופה העלים. ברור שהם לא רצו לעזוב את זה. לאחר בחינה מדוקדקת ושקלול האופציות, הוסרו האדריכלים, ובחרו להישאר באתר ולבנות מחדש.

אחד האתגרים הראשונים היה מיקום הבית. מכיוון שהבית ממוקם בסמוך לאגם חיל ההנדסים האמריקני ובאזור חיץ לנחל ישן, האדריכלים נאלצו לכבד את טביעת הרגל הקיימת של הבית. בתחילה, הם החליטו לבנות על גבי שטח הסריקה והיסוד.

תוכנית פתוחה, חללים חיצוניים בשפע ומרחבי חלונות מטשטשים את הקווים בין פנים לחוץ. תמונה:

"אמרנו: בואו מורידים אותה למערכת הרצפה בקומה הראשונה, נשאיר את עבודות הבסיס והבנייה ונחלל שטח, נניח את קורות הרצפה על זה, אחר כך את הקירות ואז את הגג," אומר מהלמן. "לא היינו צריכים להזיז את שביל הגישה ונמנע מעבודות אתרים והכסף הכרוך בכך."

ואז הלקוח הגיע אליהם בבקשה לחדר אירוח בחלל הזחילה, וגם חנות עצים. האדריכלים החלו לשקול מחדש. לא מעט זמן הם בסופו של דבר חפרו את שטח הסריקה כדי ליצור מרתף מלא, 2,500 מ"ר, עם תקרות שגובהו 8 מטרים. החלל הציע חדר אורחים, חנות עצים, חדר מכני, מרתף יין וחממה עם חשיפה דרומית ומעלי צוהר.

במקום להרוס את הבית, האדריכלים פירקו אותו. הם הסירו את הלבנה ועשו שימוש חוזר בה. הם חסכו את כל מסגרות העץ ובנו את גרם המדרגות הראשי מתוך חתיכות ישנות. "זה קישור ויזואלי ישיר לבית הישן," הוא אומר. מה שלא ניתן היה להשתמש בו נתרם ל"בית החיים למען האנושות ".

כאשר החזון של האדריכלים התגלה, בעלי הבית עברו שינוי דומה ברגישויות העיצוביות - מהעתיקות והבלאגן לרזה, המודרנית והעכשווית. "אני קורא לזה שלי חי דרום שלב, ולמעשה אני משער שזה לא הייתי אני, "הודג 'אומר. "אבל אז התחלתי לראות חללים בבתים בהם ביקרתי שהיו שונים במישורים, פשוטים יותר מבחינה ויזואלית, מבלי שהרבה דברים מקושטים קורים - ונענה טוב יותר לאסתטיקה זו. זה היה רגוע יותר והדהד איתי. "

"הם הביאו לנו ערימה של חווה אטומית מגזינים ", אומר מהלמן. "ואז אנג'לה שאלה אם שמעתי על דרך המחזור היפנית. זה מטשטש את קווי החללים הפנימיים והחיצוניים, והיא רצתה לחוות את החוץ כמו בפנים. "

לוחות אלומיניום מחוררים מפיצים אור ברחבי הבית. תמונה:

כך החל שלב העיצוב. BuildSense התחיל לנתח את מה שעושה חווה אטומית בית - מה זה ומה, בדיוק, הלקוח אהב את זה. המועמדים הראשיים היו הגג הנמוך והשיפוע, שפע הסיפונים והחוזק האסתטי של יחידת בנייה גדולה, מבפנים החוצה. במקום להתמקד באלמנט כבד, האדריכלים האזינו למה שאמרו גם הלקוחות וגם האתר על האור. הם הציעו מגדל בן שלוש קומות הבנוי מלוחות אלומיניום מחוררים. מבנה בהיר ומואר, מבנה ה -16 'x 20' יוצר משואה מוארת החודרת את שלושת הסיפורים של הבית החדש.

"תיבת האור הזו מגדירה את הכניסה", אומר מהלמן. "זה מכשיר התמצאות טוב שמכניס אור במהלך היום, ובלילה זה כמו פנס לרחוב."

זה גם מועיל במציאת דרכם אל המדרכה בקומה השלישית המובילה בחוץ לרציף והטלסקופ שהלקוח נדרש.

אבל בעיקר זה מגדל שכולו אור מנומר.

ג'יי מייקל וולטון כותב על אדריכלות, אמנות ועיצוב לפרסומים לאומיים ובינלאומיים. הוא גם עורך ומוציא לאור מגזין עיצוב מקוון בכתובת www.architectsandartisans.com.