בתים היסטוריים ועוד

מראה חדש (וחיים) לקייפ של שנות החמישים

מראה חדש (וחיים) לקייפ של שנות החמישים



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

זה אתגר קלאסי בשכונה מבוגרת יותר: כיצד יכולה משפחה הולכת וגדלה להגדיל את שטח המגורים שלהם מבלי להרחיב את טביעת הרגל של הבית שלהם?

האדריכלית אן סלארס לאטרופ ענתה על השאלה הזו בכך שהפכה את קייפ קוד של שנות החמישים לבית חווה מודרני שהודיע ​​על ידי הבונגלוס של שנות העשרים.

בית הגבעה העתיקה לפני כן.

"הלקוח רצה שזה יהיה נקי ומודרני, בסגנון מעבר שיתאים לשפה השכונה," היא אומרת. "זו הייתה קהילה חקלאית בשלהי 1800, כך שיש בתי חווה, קולוניאליות ואסמי בצל בהמשך הרחוב. להרבה מהבתים יש מרפסות קדמיות. "

על ידי יצירת מעון רציף רציף, היא הצליחה להפוך את קו הגג לשעבר לחלל מגורים שימושי. "זה נותן לך את שטח הרצפה ואת גובה התקרה בקומה השנייה, ואתה מקבל שיא שמספיק למטען אוויר שם למעלה," היא אומרת. "זה טריק להפחית עלויות ולשמור על קנה המידה, כך שלא תסתיים במראה גדול ותיבה."

קח את סיור הבית כאן

כשהתחילה הלקוח כלל זוג צעיר עם בת אחת. שינוי עבודה פוטנציאלי במקביל לפריצת דרך האט את הדברים מעט, ופשט מעט את תוכניותיהם. כשנגמר השיפוץ כעבור שנתיים וחצי, המשפחה גדלה בילד אחד, עם ילד בדרך.

אז ההתרחבות הייתה בזמן. בקומה העליונה הוסיפה סוויטת הורים עם ארון אמבטיה, ושיפצה שני חדרי שינה קיימים ואמבטיה לילדים. "זה נתן להם יותר מקום", היא אומרת. "על ידי הורדת הגג ויצא לשולי קירות הקומה הראשונה, הוספנו 600 רגל רבוע."

הבית המשופץ מסתכם כיום בשטח של 2,900 רגל מרובע. "היא לקחה את המפרץ האחד במוסך דו-מכוני ונתנה לו מערך פונקציות חדש ושימושי. איפה שפעם לא הייתה כניסה מהמוסך לבית, יש עכשיו כניסה יחד עם חדר בוץ וחדר אבקה חדש. Lathrop שיפר גם את נוכחות הרחוב על ידי תכנון מרפסת חזית מסבירת פנים.

התוספת היחידה היא בחלק האחורי של הבית, שם הוקרן למרפסת הקרקע ונבנה מחדש כחדר משפחה רחב ידיים מחוץ למטבח, שהוקרן במרפסת במרפסת. מפלס גבוה יותר לגג, וחלונות וחלונות ראווה יעילים באנרגיה הופכים את החלל למרחיב עוד יותר, תוך מתן עלייה בחום פסיבי בחורף.

הבית היה מלוכד במקור בשקע שלבקת חוגרת גבוהה. כשהלקוח הציע לבצע את השינוי בעוד מראה של ננטוקט מייבק, האדריכל התנגד. "אמרתי 'לא - צבע אותם'", היא אומרת. "אז ארגנו כמה חדשים וצבענו להם צבע לבן-אפור - אפור בדיל בהיר." זהו גוון מונוכרומטי בצבע צדפה שעובד היטב עם לוח הצבעים של האזור.

בפנים הבית עמוס באור טבעי מחלונות ומעלי חלונות חדשים, עם זרימה פתוחה ופשוטה ממטבח לחדר משפחה לחדר אוכל.

"זה היה קוד כף שהיה בלתי שמיש לחלוטין למשפחה צעירה - עם בקנה מידה קטן וחדרים קטנים", היא אומרת "הם רצו לשמור על אופיו של אותו סולם קטן יותר. אז עכשיו זה צמוד וקומפקטי, אבל חלל מאוד בר-חיים, חם. "

זה גם שיפוץ חכם עם מענה מסוגנן לשאלה קלאסית.

ג'יי מייקל וולטון כותב על אדריכלות, אמנות ועיצוב לפרסומים לאומיים ובינלאומיים, כולל הניו יורק טיימס, וושינגטון פוסט ו לגור. הוא גם מפרסם מגזין עיצוב מקוון ב www.architectsandartisans.com.