בתים היסטוריים ועוד

בית חווה אבן מהמאה ה -18 שנולד מחדש

בית חווה אבן מהמאה ה -18 שנולד מחדש



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

במהלך 20 השנים האחרונות ג'פרי ווינט ומריה קיאר וויאנט מוויאנט אדריכלות בפילדלפיה התפרסמו בזכות הפתרונות הנקיים והלא מסובכים שלהם לדילמות עיצוביות מסובכות.

לא מזמן הציב צוות המיזם את כישוריהם במבחן, כאשר לקוחות חדשים ביקשו מהם להגדיל את טביעת הרגל של בית החווה שלהם מהמאה ה -18 באלברסון, פנסילבניה. "הזוג רצה תוספת אוהדת את הארכיטקטורה המקורית, אבל הם לא רק רצו לשכפל את מה שהיה להם כבר", אומר ג'פרי.

בית החווה האבן בן שתי קומות, שנבנה בסוף שנות ה- 1700 של המאה העשרים, היה בעל מתאר צפוף ומגוון עם שישה מעל שישה חלונות תלויים כפולים שלא הכניסו אור רב. בעוד שהאדריכלים ניסו לכבד את מקור המבנה הקיים, הם גם רצו ליצור חלל חדש למשפחה בהיר, מרווח ועכשווי.

מצגת שקופיות: סיור בתוספת החווה

"בסופו של דבר החלטנו לבצע שינויים קלים בלבד בחלל המגורים המקורי ובמקום זאת לפתוח אותו לתוספת החדשה", אומרת מריה. מכיוון שהתקרות הנמוכות של הבית הקיים לא השאילו עצמן לחללים גדולים וחינניים, הזוג הוריד את קומת הקרקע של התוספת החדשה כדי להשיג גובה תקרה נדיב יותר בקומה הראשונה, ובחרו גם בתקרות קמורות בקומה השנייה רמה. התוספת, הכוללת סוויטת הורים מלוטשת וחדר נהדר עם אור מואר, הרחיבה את שטח המגורים של המשפחה בכ -2,000 מטרים רבועים.

מלבד יצירת שטחים משותפים מורחבים יותר, אחת המטרות העיקריות של האדריכלים הייתה לתכנן מחדש את הכניסה לכיוון הכניסה. כביכול, הכניסה הקדמית פנתה לכיוון הכביש, אך שביל הגישה הוביל היישר לדלת האחורית, אשר כברירת מחדל הפכה לכניסה הראשית של המשפחה. כדי לתקן זאת, ג'פרי ומריה מיקמו את התוספת החדשה בזווית אנכית לחלק האחורי של בית החווה, ובכך יצרו כניסה קדמית שאליה הייתה יכולה המשפחה להגיע מהדרך הגישה הקיימת.

הכניסה המוגדרת מחדש משמשת לקשירת מבנים ישנים וחדשים זה לזה. "כשניסחנו את התוכניות לכניסה החדשה", אומרת מריה, "רצינו שהקשר בין התוספת למבנה המקורי יהיה דק מאוד וזגוגי, כשהזכוכית עצמה תהפוך לאלמנט עיצובי ששימש מפריד."

שקיפות זו הושגה על ידי צדי הדלת עם חלונות חלון קבועים מסדרת האדריכלים של פלה. החלונות לבושי האלומיניום מתרוממים לקומה השנייה ויוצרים בית דת מתחת לקו הגג, ואז מתעטפים בצד הבית כדי למלא את גמלון חדר השינה. "כאשר תיארנו לראשונה את הרעיון שלנו לגבי החלונות לבעלי הבית, השתמשנו באנלוגיה של בייסבול," זוכר ג'פרי, שמדמה את זרימת הזכוכית על פני התוספת לאופן בו עורו של בייסבול מחובר יחד בתפר אחד רציף. של חוט. "בסך הכל הרגשנו מריה ואני שהחלונות הופכים את כל הקומפוזיציה להרגיש בהירה יותר, כאילו הגג כמעט צף על גבי קיר האבן," אומר ג'פרי.

מבחינת החומרים צוות הבעל-אשתו איחד את הצד החיצוני של המבנים על ידי ליפוד התוספת החדשה באבנים כמעט זהות שנרכשו מחווה שכנה. בני הזוג ויאנט בחרו בגג הנחושת העומד על תפר בעמידה הנחושת של הבית, אותו הרחיבו למטה כדי ליצור את הקיר בגובה האחורי של התוספת. "הנחושת תתיישן ופטינה", אומר ג'פרי. "זה היה מבריק ובהיר כשהתקנו אותו לראשונה, אבל הוא התחמצן מיד לצבע הברונזה החם הזה."

במקום עץ, אבן ברלינגטון ממקור אבן שימשה בקומת הקרקע והמרפסת מעבר לקיר הזכוכית של החדר הגדול. "המרפסת זורמת מחדר המשפחה ומוגנת משלושה צדדים - על ידי התוספת, אגף ממבנה המאה ה -18 ובית הארחה באבן - כך שהיא מרגישה מאוד אינטימית, וזה נחמד, מכיוון שטחי החקלאות שמעבר לו היא כל כך פתוחה ורחבה ", מציינת מריה.

הזוג גם התקין על המרפסת שרשרת גשם בסגנון יפני מסורתי. "השרשרת מתנתקת מהבניין והופכת למאפיין מים במזג אוויר סוער. המים הם גלויים ונשמעים כאחד כשהם עוברים לאורך השרשרת למיטת ניקוז האבן שמתחת, "אומרת מריה.

מלבד חדר השינה הראשי המרווח והסיפון ששטחו 400 מטרים רבועים, המפלס השני של התוספת כולל משרד ביתי ואולם מדרגות רחב המחבר בין החלקים המקוריים והחדשים של הבית. עץ דקל בר-קיימא סוער את הרצפות. וגרם המדרגות הבולט כולל עצים משוחזרים לדרכים ומעקה מעוצב בהתאמה אישית העשוי מפלדת צלחת.

מצוידים באמבטיית השרייה הפתוחה, זוג אמבטיה יחידת העיצוב הפתוח זוגות אריחים לבנים בהנפקה סטנדרטית עם אריחי הגרפיקה Zen Weave של ארין אדמס מבית אן סאקס, שלא לדבר על אריחי פורצלן בגודל 12 על 24 אינץ 'עם פטינה נחושת, המותקנים בצורה אופקית. .

"מזל שאנחנו הלקוחות שלנו היו כה פתוחים. הם נתנו לנו את החופש לעצב משהו מודרני ועכשווי ובניגוד למבנה ההיסטורי, "אומר ג'פרי. "אני חושב שכולם היו גאים בתוצאה."

לסיור בית וירטואלי, לחצו כאן. למידע נוסף על האדריכלים ופרויקטים אחרים, בקרו בוויאנט אדריכלות.